Probleem-tip

Het is verstandiger om een probleem op te lossen dan je er druk om te maken.

 

Vrij naar
Henry de Montherlant

Werkkracht

Teamwork_3_free-Mirofoto - Werkkracht

Veel mkb’ers worstelen om te overleven. Je klanten verlangen steeds meer – een gelikte website, snelle respons op vragen via sociale media, kopen via een webshop – maar betalen daar niet voor. Bovendien … je hebt helemaal geen kaas gegeten van al dat soort zaken. En hoe organiseer je dat allemaal als middelgrote of kleine zelfstandige?

Voor dit soort zaken ben je bij ROOTime aan het goede adres. Ik werk met kleine netwerken van professionals voor ondernemers zoals jij, in je eigen regio. Wij weten wat er in je werkgebied speelt, hoe je afzetgebied eruit ziet, hoe zich dat de komende jaren ontwikkelt en hoe je het beste gebruik kunt maken van je kracht.

Je kunt bij ons terecht als je deskundigheid nodig hebt om een webshop te starten, personeel te trainen, de winkel opnieuw in te richten of activiteiten te organiseren met collega-ondernemers. Voor alle werkzaamheden die tot doel hebben je zichtbaarheid in de regio en je omzet te vergroten. En vervolgens organiseren we het op zo’n manier dat je het tegen zo laag mogelijke kosten kunt continueren.

Door samen te werken en de krachten te bundelen, bereik je meer. Wij helpen je daar bij.